Skip to content

Оператор виробництва підшипників на заводі IFA в м. Zimna Wódka (Польща)

Завдання працівників: Робота полягає на виготовленні систем приводу автомобіля на автомотизованих лініях виробництва (підшипники, осі,). Завод займається виробництвом автодеталей для відомих марок автомобілів Mercedes, Chrysler, Ferarri і т.д).

- Відділ підготовки компонентів/ Відділ монтажу компонентів : Робота при машинах, що вимагає: ефективного використання обох рук, ручне транспортування компонентів з однієї машини до іншої, завантаження та розвантаження компонентів. Працівник виконує функції помічника оператора, наприклад: контроль якості, вимірювання параметрів деталей, допомога при обслуговувані машини.
Відділ Лакування : Робота при лакофарбувальній шафі, вкладання осі (вага осі від 8-13 кг) в спеціальну рамку для лакування, після проходження циклу лакування, вивантаження рамки і упакування осі до контейнерів чи спеціальних форм. Якщо оператор або помічник оператора зауважив недоліки в фарбуванні елементів, такий елемент домальовуються вручну.

Роботодавець: одне з великих міжнародних агентств тимчасового працевлаштування в Польщі.

Місце роботи: місцеве підприємство є частиною великого Європейского виробника автомобільного скла

Організація підприємства: Приміщення підприємства теплі. Є можливість користування з їдальні (автомати с кавою, чаєм, солодощами, мікрохвильова піч). Перерва на обід 20 - 30 хв.

Графік роботи: На підприємстві діє наступний графік роботи:
1) 3 зміни від понеділка до п’ятниці. І зміна: 6. 00 – 14.00; ІI зміна: 14.00- 22.00; ІII зміна: 22.00-6.00.
2) Дві зміни І зміна: 6. 00 – 14.00; ІI зміна: 14.00- 22.00;

Заробітна плата: ПОМІЧНИК ОПЕРАТОРА Роботодавець гарантує: основна заробітна плата в розмірі – 16,25 зл. брутто/год. (11,70 зл. нетто/год) в розрахунку на 168 год./міс. Ставка на місяць 2730 зл. брутто /міс. (1965,60 зл./нетто). Додаток до обіду 190 зл./міс

МОЛОДШИЙ ОПЕРАТОР (польска мова)
Роботодавець гарантує: основна заробітна плата в розмірі – 17,44 зл. брутто/год. (12,55 зл. нетто/год) в розрахунку на 168 год./міс. Ставка на місяць 2930 зл. брутто /міс. (2100,60 зл./нетто). Додаток до обіду 190 зл./міс

Праця в додаткових годинах оплачується: Понеділок- Пятниця - 50% від заробітної плати. В вихідні дні: Субота -Неділя - 100% від заробітної плати.

Проживання: Заклад надає працівниками безкоштовне житло, в якому проживає в середньому від 3-5 чоловік в кімнаті. Житло укомплектоване необхідними для життя пристроями та має всі необхідні умови для життя працівників.

Довіз до роботи: Довіз до місця праці – безкоштовний. Работодавець прикладає максимум зусиль, щоб знайти житло поблизу підприємства.

Відпустка – За кожні пропрацьовуванні 30 днів робітник отримує 2 дня оплаченої відпустки.

Соціальний та медичний захист за рахунок роботодавця. Обов'язковим є реєстрація номеру PESEL, а також реєстрування лікарняної карти у найближчому Державному Медичному Закладі!

Вакансія дійсна на постійній основі та набір іде від потреб виробника.

Знання іноземної мови не потрібно

Документи потрібні для виїзду на роботу. Кандидати, що мають візу, виїжджають за старим запрошенням. Кандидати, що мають біометричний паспорт, отримують від роботодавця освідчення чи рекомендаційний лист.

Продовження терміну перебування на території Польщі: Агенція працевлаштування в Польщі зацікавлена, щоб працівники зостались на території Польщі як можна довше. В зв’язку з цим агенція допомагає в виготовлені Карт Побуту (виготовлення карти Побуту триває від 6-9 місяців), а також робить Запрошення для наступного приїзду працівників та їх родин.

Працівник від'їжджає з України за кордон самостійно за власні кошти.

Ця вакансія є безкоштовна. Ніякі кошти за працевлаштування не беруться з кандидата ні в Україні, ні в Польщі.

Описание вакансии

Дата публикации :
26.01.2020
Компания:
Вакансия :
Оператор виробництва (чоловіки, жінки та пари) підшипників на заводі IFA в м. Zimna Wódka (Польща)
Тип работы :
poland
Зарплата в USD :
750

Информация о компании

Название компании :
Страница :
Страна :
poland

Подать заявку на вакансию